Quality

Hos AtechS tilbyr vi effektive og praktiske styringssystemer som vil hjelpe virksomheten din med å oppnå ISO-sertifisering innen et bredt spekter av ISO-standarder.

Vi har en fremragende oversikt over og suksess med å oppnå sertifisering innen ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO/TS 16949, EN1090 og ISO 3834.

Trenger du hjelp med ISO? Våre svært erfarne ISO-konsulenter vil veilede deg gjennom hele sertifiseringsprosessen. I tillegg til ISO-sertifisering vil vi kunne utstyre deg med kunnskapen og verktøyene som er nødvendige for å utnytte det fulle potensialet som virksomheten din fortjener for å få disse akkrediteringene.

AtechS ble etablert i 2021. AtechS AS har mer enn 20år erfaring innen fagfeltET. AtechS AS tilbyr effektive, praktiske og fleksible løsninger på forretningssertifisering.

SERTIFISERINGER HAR BLITT EN KONKURRANSEDYKTIG PARAMETER

For noen år siden ville det ikke ha vært en nyhet av betydning, men et skjerpet fokus fra myndighetenes side har gjort sertifiseringer til en ny konkurranseparameter.

I praksis har et firma ikke fått kompetanse som de ikke hadde før, men kravene til dokumentasjon går bare én vei, og det er oppover. Derfor betyr det noe for posisjonen i markedet både nå og i fremtiden at et firma får sertifisering. Og kan rett påta seg oppgaver som ellers ville ha blitt tildelt andre.

FOKUS PÅ SERTIFISERING MEDFØRER FELLES SPILLEREGLER

Oppgaver som et firma har utført flere ganger tidligere, og mange andre som har gjort dette uten å ha den formelle sertifiseringen. Grunnen til at sertifiseringen blir viktig nå er at den blir et lovkrav. Det er en del av en generell innskjerping vi opplever de siste årene. Selv om det kan være ganske ressurskrevende å bli sertifisert, skaper det en åpenhet og noen felles spilleregler, som vil være fundamentalt bra for markedet.

MER EFFEKTIV OPPSTART AV NYE OPPGAVER

Sertifisering medfører endel endringer og kostnader forbundet til gjennomføringen. Men etter hvert begynner fordelene å vises på flere fronter. Reduserte kostnader i produksjon, økt omsetning og flere kunder.

Sertifisering kan virke som en skremmende oppgave, men vær trygg på at vi er her for å hjelpe deg med å nå dine mål. Hvis du har et spørsmål eller trenger ytterligere hjelp, ikke nøl med å ta kontakt, send oss en e-post eller ta kontakt på telefon. Vår kontortid er 08.00 til 16.00 mandag til fredag.